Bingobonukset!

Bingo Betssonissa

Betsson Groupin kirkkain tähti, osoitteessa Betsson.com sijaitseva rahapelisivusto, tarjoaa kahta erilaista bingovarianttia; tavanomaista 75 pallon vaihtoehtoa ja laajennettua 90-palleroista bingoa. Niitä molempia voi siis pelata vain netin välityksellä, mutta ne toimivat nykyisin aika jouhevasti myös kännyköillä — kunhan käytössä on jokin älypuhelin, kuten Sony Xperia. Puhelimen näytön on syytä olla suhteellisen isokokoinen ettei iso viipale pelialueesta jää piiloon.

Betssonin Bingoturnaukset

Turnauksia järjestetään sisäänkirjautuneiden pelaajien nähtäväksi erityisesti viikonloppuna ja juhlapäivinä, tai merkkipäivinä (kuten ystävänpäivänä). Erilaisista kampanjoista uutisoidaan Betssonin nettisivuilla. Kampanjoita kannattaa tsekata ainakin kerran viikossa, sillä niiden joukossa on rahanarvoisia palkintoja. Betssonilla on ison talon edut: ei ole harvinaista nähdä esimerkiksi lauantaipäivän pääpotissa 5000 euron bingokisaa, tai päästä käsiksi viiden tähden Pariisin-matkalle.

Betsson Group lyhyesti

Euroopan suurimpia netin välityksellä toimivia pelifirmoja. Sen brändikokoelmaan kuuluu yli 20 eri nimikettä — joukossa on kasinosivustoja, urheiluvedonlyöntiä tuottavia sivustoja, ja muita palveluja.


Liity uutiskirjeen jäseneksi 💰🎁💶 Yhteistyökumppanimme tarjoavat lukijoillemme palkinnoksi ilmaista pelirahaa ja ilmaiskierroksia. Bonukset tulevat ilman talletusta.